Winkel

Welkoop

Terug naar overzicht
image

Wij zijn de winkel voor de doeners en buitenmensen.

Welkoop is er voor alle doeners. Voor iedereen die er blij van wordt om lekker buiten bezig te zijn. En te zorgen voor alles wat groeit en bloeit, het hele jaar door. Als doener vind je bij ons precies wat je zoekt; een praktisch aanbod en gedegen advies. Van iemand die er echt verstand van heeft. 
  
Zo hebben we een uitgebreid assortiment aan diervoeding en dierbenodigdheden, verzorgingsproducten en accessoires voor je huis- en erfdieren. Maar we doen meer! Zo kun je met onze gratis weegservice jouw hond laten wegen. We bekijken of je hond een gezond gewicht heeft en adviseren je over de juiste voeding en beweging. 
Maar word je binnenkort baasje van een pup of een kitten? Dan helpt onze dierspecialist je ook graag op weg met een gratis welkomstpakket en advies op maat. Vervolgens ontvang je een jaar lang handige mails met tips speciaal voor jouw dier. 
  
Maar niet alleen op het gebied van dier staan onze specialisten klaar. Ook je tuin verdient de beste verzorging en daar helpen wij je ook graag bij. Wist je dat je bijvoorbeeld bij ons terecht kunt voor een grondtest? We meten de conditie van je grond en geven je vervolgens een persoonlijk advies. We helpen je bij het bepalen of je grond extra voeding nodig heeft, of het verstandig is om kalk te strooien en hoeveel, en wanneer je de grond het beste kunt bewerken en bemesten. Zo geniet je nog langer van een sterk gazon en mooie planten. 

Welkoop. Weet wat te doen.