Winkel

VloerenXXL

Terug naar overzicht
image

VloerenXXL is gespecialiseerd in vloeren en raamdecoratie.

Ons bedrijf is opgericht vanuit de visie dat we klanten de beste producten en service bieden voor een betaalbare prijs. Ons assortiment bestaat uit een breed scala aan vloeren: van hout tot laminaat en pvc. We hebben ook een grote selectie aan hoge kwaliteit raamdecoratie, waaronder gordijnen, jaloezieën en rolgordijnen. 

Naast kwaliteitsvloeren en -raamdecoratie, bieden we ook een professionele legservice aan. Onze ervaren vakmensen plaatsen uw nieuwe vloer of raamdecoratie snel en efficiënt, zodat u binnen de kortste keren kunt genieten van uw nieuwe aankoop. 

Ons team bestaat uit enthousiaste en ervaren mensen die altijd bereid zijn om u te helpen bij het maken van de juiste keuze voor uw interieur. Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel en we streven er altijd naar om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. 

Zoekt u naar nieuwe vloeren of raamdecoratie, of hebt u hulp nodig bij het kiezen van het juiste product? Neem dan gerust contact met ons op. Bij VloerenXXL staan we altijd klaar om te helpen. 

VloerenXXL staat voor u klaar