Dienstverlening

Tand Design Jolanda

Terug naar overzicht
image

Tand Design Jolanda heeft meer dan 20 jaar ervaring in het maken van kronen en bruggen.

Wat onze werkwijze zo bijzonder maakt, is de persoonlijke aandacht voor jou als patiënt. Bovendien maken we je nieuwe tand(en) in samenspraak met jou, zo zijn deze straks niet van echt te onderscheiden! 

Werkwijze 

Heb je een nieuwe kroon of brug nodig, dan maakt de tandarts een digitale of fysieke mal van je gebit (het bekende ‘happen’). Na een uitgebreide kleurenbepaling bij ons op het tandtechnisch laboratorium, maken we met deze afdruk een kroon of brug die perfect past in jouw gebit.  

Eigen inbreng 

Het maken van de juiste tand gaat altijd in samenspraak met jou. Je komt eerst langs voor de kleurbepaling: we maken een aantal foto's van je tanden en gezicht en zoeken de juiste kleur uit bij jouw teint. Ook bespreken we je wensen qua kleur, stand en vorm. Daarna gaan wij aan de slag met het maken van de tand en brengen we deze handmatig op kleur.  

Als de tand af is, kom je langs voor de kleurencheck. We kunnen nog kleine wijzigingen aanbrengen in vorm en kleur, zodat jouw nieuwe kroon of brug niet van echt te onderscheiden is!