Winkel

Raadsma

Terug naar overzicht
image

De dynamische bouwwereld vindt in IJzerhandel Raadsma een perfecte partner.

Voor het adequaat uitvoeren van bouwprojecten en ander technisch werk, levert Raadsma uiterst snel en zeker een compleet assortiment ijzerwaren, gereedschappen en machines, hang- en sluitwerk maar ook werkkleding. 

In ons magazijn liggen standaard meer dan 21.000 artikelen op voorraad. Bezorgen naar vaste klanten gebeurt snel, zeker en gewoonlijk binnen 24 uur. Natuurlijk is het ook mogelijk om gebruik te maken van de afhaalservice op onze 5 makkelijk bereikbare vestigingen in Dokkum, Heerenveen, Leeuwarden, Groningen en Emmeloord. 

Kwaliteit voor de vakman Raadsma levert hoofdzakelijk A-merken, die voldoen aan de eisen van de vakman, die kwaliteit wil. Kwaliteit verdient zich terug, niet alleen in duurzaamheid, maar vooral door het gebruiksgemak en de hogere verwerkingssnelheid. Naast de bekende A-merken, voert Raadsma ook Ivana, een private label met de kwaliteit van een A-merk, tegen dezelfde garanties en voorwaarden, maar met een heel gunstige prijs. Nieuwe producten en artikelen worden door terugkoppeling via de eindgebruikers beoordeeld. Voordat wij ze adviseren, willen we er zelf ook zeker van zijn dat de door ons aanbevolen producten goed zijn. 

Bij Raadsma zijn alle medewerkers, van winkelpersoneel tot binnen- en buitendienst, degelijk opgeleid. Door het aanbieden van trainingen en cursussen krijgen zij ruime gelegenheid tot persoonlijke ontwikkeling en kunnen zij hun ambities bij Raadsma volop waarmaken. Gevolg is een laag verloop van werknemers, waardoor er sprake is van een goede mix van ervaren personeel en jonge, ambitieuze medewerkers. 

Geschiedenis 

De geschiedenis van het bedrijf Raadsma gaat terug tot 1836 toen Jan Raadsma een pand kocht aan de Grote Breedstraat in het centrum van Dokkum en dat door hem in 1843 werd verbouwd tot winkel in ijzerwaren