Winkel

Meulen en Baarsma

Terug naar overzicht
image

Wij zijn Meulen & Baarsma, de beddenspecialist van Dokkum.

In onze winkel vind je alles voor de slaapkamer, zoals o.a. een grote verscheidenheid aan bedden, boxsprings, (top)matrassen, lattenbodems, slaaptextiel e.d.  

Het juiste bed kiezen 

We onderscheiden ons van andere beddenzaken door onze jarenlange ervaring en persoonlijke benadering. Immers, als je een derde van je leven slapend doorbrengt, is het kiezen van het juiste bed erg belangrijk. Daarom vind je in onze winkel alleen A-merken, zoals Auping, Pullman, Tempur, Eastborn en Avek, de local hero uit Surhuisterveen.  

Daarnaast kijken we samen met jou welk bed de beste ondersteuning biedt en past bij jouw specifieke wensen. Vooral bij reuma of spier- of botziekten raden we aan om eens langs te komen en samen het perfecte bed uit te zoeken. Zo is het geen kwestie van ‘die vind ik mooi', maar ‘welke past echt bij mij?’  

Relaxfauteuils 

Je kunt bij Meulen & Baarsma niet alleen proefliggen, maar ook proefzitten! Want naast bedden, hebben we ook een afdeling met relaxfauteuils. Geschikt voor zowel voor de jonge, moderne mens als de oudere garde. En heb je moeite met opstaan en zitten, dan is een van onze sta-op-fauteuils mogelijk iets voor jou.
 
Geschiedenis  

Al bijna 50 jaar weten mensen van binnen en buiten de regio ons te vinden. En wat indertijd begon in Oentsjerk als dorpswinkel in – vooral – woninginrichting, is inmiddels uitgegroeid tot een beddenzaak van formaat.
 
Zien we je binnenkort in de winkel? Een afspraak maken van tevoren is niet nodig. 

De ultieme nachtrust begint bij ons