Winkel

Madera Wonen

Terug naar overzicht
image

Madera Wonen Dokkum, dé woonwinkel van het Hoge Noorden waar u zeker weten slaagt voor uw hele inrichting.

Madera Wonen Dokkum, voorheen Meubelcentrale VloerenXXL, is al jarenlang gevestigd op de Zuiderschans 1B in Dokkum. We richten ons voornamelijk op (hardhouten) meubilair en gaan voor sfeer, comfort en een warme uitstraling binnenshuis.
 
Madera Wonen heeft ruime keuze aan tafels, stoelen, banken, kasten en fauteuils. De tafels zijn in verschillende afmetingen beschikbaar en bij een aantal uitvoeringen kiest u zelf de voor u geschikte poot. Bij zowel de banken als fauteuils is het mogelijk om naar eigen wens een stof te kiezen. De verschillende leveranciers hebben ruime keuze uit stoffen waarmee u de perfecte bank of fauteuil samenstelt. De banken zijn daarnaast ook nog in veel verschillende opstellingen en afmetingen te leveren. Uw meubel is dus helemaal naar wens, zodat het perfect in huis past!
 
Naast meubilair is er ook een ruime voorraad aan karpetten aanwezig in de winkel. En mocht u op zoek zijn naar een nieuw behang, dan kunt u ook daarvoor terecht bij Madera Wonen. In de winkel hebben we verschillende soorten behang op voorraad en zit daar niks tussen, dan is er een wereld aan behangboeken om uit te bestellen. Zo vindt u zeker weten een prachtig behang dat uw interieur complimenteert!
 
Om het helemaal af te maken, hebben we sinds kort ook een verlichtingsafdeling. Van plafonnières tot vloerlampen en van hanglampen tot een tafellamp, de keuze is reuze
 
Tot slot vindt u ook wereld aan authentieke accessoires in de winkel. Dus ook als u alleen op zoek bent naar woonaccessoires, kunt u bij Madera wonen terecht.
 
Kortom: Madera Wonen Dokkum, dé woonwinkel van het Hoge Noorden waar u zeker weten slaagt voor uw hele inrichting. U bent van harte welkom om eens langs te komen aan de Zuiderschans 1B!