Winkel

Kwantum

Terug naar overzicht
image

Laat je inspireren door Kwantum en shop direct voordelig de mooiste items voor jouw droominterieur.

Van de nieuwste woontrends tot inspirerende woonstijlen: ontdek alles op het gebied van wooninspiratie. We verrassen je graag met de mogelijkheden van ons trendy assortiment.

Kwantum biedt voor iedere woonwens gordijnen en raamdecoratie zoals rolgordijnen, duo rolgordijnen, plisségordijnen, vouwgordijnen, jaloezieën en lamellen. Ons assortiment sluit naadloos aan bij de laatste woontrends en dankzij de ruime keuze in ons assortiment vind je áltijd raambekleding die bij jou past. Wanneer je kiest voor raambekleding van Kwantum, ben je gegarandeerd van hoge kwaliteit: we werken alleen met gecertificeerde leveranciers. Bovendien garanderen we je de laagste prijs bij Kwantum.

De vloer is de basis van jouw interieur. Ons assortiment sluit naadloos aan bij de laatste woontrends en dankzij de ruime keuze in ons assortiment vind je áltijd een vloer die bij jouw woonwensen past. Of je nu op zoek bent naar laminaat, een PVC-vloer, tapijt of een vinylvloer. Wij geloven dat leuk wonen niet duur hoeft te zijn. Daarom garanderen we bij Kwantum altijd de laagste prijs. Wanneer je kiest voor een vloer van Kwantum, ben je gegarandeerd van hoge kwaliteit: we werken alleen met gecertificeerde leveranciers. En laat je je vloer door ons inmeten en leggen, dan weet je zeker dat het goed gebeurt. We hebben namelijk al ruim 40 jaar ervaring met het leggen van vloeren. Dat voelt vertrouwd!

Bij Kwantum hebben we ook een ruim assortiment aan hanglampen, vloerlampen, plafondlampen, tafellampen, wandlampen en sfeervolle lampenkappen. En dat alles voor de laagste prijs!