Dienstverlening

Kabelnoord

Terug naar overzicht
image

Wij zijn Kabelnoord. Een Friese aanbieder van internet, televisie, telefonie.

Bekend in heel Noordoost Friesland. Meer dan 80% van de inwoners uit deze regio maakt gebruik van het (glasvezel)netwerk en diensten van Kabelnoord. 

"Kabelnoord is in handen van vier Friese gemeenten. Hierdoor heeft het geen winstoogmerk maar al 43 jaar het belang van de klanten en de regio voor ogen. Winsten terug laten vloeien naar Friesland. Zorgen voor een goede digitale bereikbaarheid om zo krimp in de regio tegen te gaan. Werkgelegenheid scheppen in Friesland. En bijna 30.000 klanten het gevoel geven dat Kabelnoord naast hen staat. Dat is waar Kabelnoord voor staat", vertelt Directeur Daan van Beek. 
Om dit laatste te realiseren staan klantenservice en bereikbaarheid hoog in het vaandel bij Kabelnoord. Geen lange wachttijden maar binnen een halve minuut direct contact. En indien gewenst staat Kabelnoord je "gewoan yn it Frysk te wurd". Spreek je liever iemand persoonlijk? Dan ben je tijdens kantooruren altijd welkom op ons kantoor in Dokkum. 

En of het nu gaat om een televisie aansluiten of toegang tot het internet, altijd word je goed geholpen. Lukt het telefonisch niet om de problemen te verhelpen? Dan stuurt Kabelnoord gewoon een monteur langs die het allemaal verzorgt. 

Deze kleine organisatie heeft een extra missie: het buitengebied van Friesland voorzien van een uitstekend glasvezelnetwerk. Dus alle adressen met trage verbindingen in de minder toegankelijke buitengebieden aansluiten op de digitale snelweg. Hier moet men zich vaak nog behelpen met een kabel of schotel. Vervelend voor deze mensen die dezelfde goede telecomvoorzieningen willen zoals iedereen! Kabelnoord begrijpt dit. En doet er iets aan. Het heeft er de expertise voor. En de daadkracht. 

Kortom, Kabelnoord is en blijft van de Friezen. Het garandeert ook op lange termijn marktconforme tarieven en een optimale service in gemeenten van Friesland waar glasvezel van Kabelnoord ligt. Zodat we met recht en trots kunnen zeggen: "Kabelnoord is ús grutste garânsje op betrouber en betelber glêsvezel foar eltsenien yn Fryslân. Fan Fryslân, foar Fryslân." (Kabelnoord is onze grootste garantie op een betrouwbaar en betaalbaar glasvezelnetwerk voor iedereen in Friesland. Van Friesland, voor Friesland). 

Dit is de kracht van Kabelnoord: 
  • Persoonlijk contact en korte lijnen. Ons klantenteam staat voor u klaar en beantwoordt uw vragen ook in het Fries. 
  • Snelle service en betrouwbare diensten. Ons Serviceteam biedt voor uw technische vragen snel en accuraat een oplossing.