Winkel

JYSK

Terug naar overzicht
image

Ga voor een Scandinavische interieur met de producten van JYSK.

JYSK is een internationale retailketen met Scandinavische roots die het stylen van elke ruimte, in elk huis en elke tuin, makkelijk maakt. Met meer dan 3.200 winkels en webshops in 48 landen zijn de geweldige aanbiedingen en goede service van JYSK altijd dichtbij, op welke manier de klant ook wil winkelen. JYSK is een internationale retailketen met Scandinavische roots die het stylen van elke ruimte, in elk huis en elke tuin, makkelijk maakt. 

Met meer dan 3.200 winkels en webshops in 48 landen zijn de geweldige aanbiedingen en goede service van JYSK altijd dichtbij, op welke manier de klant ook wil winkelen. In Nederland telt JYSK 100 winkels verspreid door het hele land. Oprichter Lars Larsen opende zijn eerste winkel in 1979 in Denemarken. Tegenwoordig heeft JYSK 30.000 medewerkers in dienst.
 
De JYSK winkel in Dokkum is in 2022 compleet vernieuwd en ingericht volgens het laatste concept. De winkel is een stuk ruimer opgezet en past nu beter bij de Scandinavische look van het JYSK assortiment. Met een houtlook vloer en sfeervolle verlichting biedt de winkel nu nog meer interieurinspiratie. In de winkel zijn drie voorbeeldkamers ingericht volgens de laatste trends en collecties van JYSK. Ook is er een grote matrasstudio, waar klanten producten kunnen uitproberen en advies kunnen krijgen van professioneel opgeleide winkelmedewerkers. 

Store Manager Monica Greydanus werkt sinds 1 mei 2009 bij JYSK, dus alweer veertien jaar en altijd in Dokkum. Toen de winkel hier openging, is zij begonnen als verkoopmedewerker. Daarna is zij doorgegroeid naar Assistent Store Manager en sinds november 2019 is zij Store Manager. Monica en haar team verwelkomen je graag in de JYSK winkel in Dokkum.