Autobedrijf

Haaima Hylkema

Terug naar overzicht
image

We zijn Haaima Hylkema: dichtbij, Fryske nuchterheid en innovatief. Dat maakt ons samen sterk!

Haaima Hylkema is een groot, gezond en stabiel Fries familiebedrijf. Wij bieden een breed en toekomstgericht mobiliteitsaanbod, voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Wij zijn ambitieus en voelen ons maatschappelijk sterk verbonden met de regio. Wij beschikken naast Dokkum over 16 vestigingen. Er is dus altijd een vestiging dichtbij. 

Duurzaam 

We hebben duurzaamheid en kwaliteit, in combinatie met persoonlijke aandacht, hoog in het vaandel staan. Duurzaamheid zit uiteraard in onze auto’s met schone brandstoffen zoals elektrisch en (toekomstige) voertuigen op waterstof. 

Duurzaamheid komt bij ons ook tot uitdrukking in het sociale aspect. Wij zijn namelijk maatschappelijk sterk verbonden met de regio en wij zijn sponsor van een groot aantal sportclubs, evenementen, maatschappelijke projecten en stichtingen. 

Merken 

Met de merken Citroën, Peugeot, Opel en Suzuki zijn wij jouw mobiliteitspartner in Friesland en de Noordoostpolder. Daarnaast, hebben wij drie autoschadebedrijven, een autoruitservicebedrijf, een autopoetsbedrijf en een eigen leasemaatschappij. 

Kernwaarden
 1. Dicht bij de klant 
  Een vertrouwd gezicht, persoonlijke aandacht en je thuis voelen. Dat is wat jij bij ons kunt verwachten. We kennen onze klant, wij luisteren naar jouw wensen en dat vertaalt zich in een hoge mate van klanttevredenheid. 
 2. Frysk DNA 
  We zijn trots op ons familiegevoel en onze Fryske roots, die al generaties lang de basis van ons bedrijf vormen. We zijn nuchter én ambitieus. 
 3. Innovatief en in beweging 
  Als organisatie staan we niet stil. We zijn ondernemend en pakken graag kansen op. We staan open voor groei en lopen voorop als het gaat om ontwikkelingen.  
 4. Samen sterk(er) 
  We combineren de kracht van onze zelfstandigheid, met de meerwaarde van het collectief. We versterken en ondersteunen elkaar en maken gebruik van elkaars kennis, expertise en middelen. 
We zijn dichtbij, doen zaken met Fryske nuchterheid en zijn innovatief. 
Dat maakt ons samen sterk! Haaima Hylkema, voor iedereen! 
 

Haaima Hylkema, voor iedereen