Winkel

Gebakskraam Wiersma

Terug naar overzicht
image

Haal een heerlijke oliebol bij Gebakkraam Wiersma!

Van 28 september tot 31 december zijn wij dagelijks te vinden op het parkeerterrein voor de GAMMA. Zuiderschans is inmiddels al zo'n 12 jaar onze standplaats en zowel onze vaste klantenkring als nieuwe mensen weten ons hier te vinden.  

Beppes recept  

Van meel tot oliebol, appelflap en beignet, we maken al onze lekkernijen helemaal zelf. En dát proef je! Het overheerlijke appelflappenrecept is nog van ús beppe geweest en het oliebollenrecept is ontwikkeld door heit. Dat deze in de smaak vallen is duidelijk, want alleen al aan oliebollen bakken we er in de laatste week van december zo'n 50.000 tot 60.000.  

Geschiedenis 

Zo'n 35 jaar geleden werd de gebakkraam in het leven geroepen in het dorpje Munein. Alleen de week tussen kerst en oud en nieuw waren we open. Toen de kraam 12 jaar geleden werd overgenomen door de huidige generatie Wiersma, werd Zuiderschans de nieuwe standplaats.  

Online bestellen 

Wist je dat je ook online kunt bestellen? Van heinde en verre doen mensen via onze website hun bestelling, die ze daarna op Zuiderschans ophalen. Ook zorginstellingen, verenigingen en andere instanties weten onze oliebollen en gebak te waarderen. 

Zien we je binnenkort op Zuiderschans? 

Onze kwaliteit is onze garantie