Winkel

Electro World Talsma

Terug naar overzicht
image

Electro World Talsma, dé winkel voor jouw elektronica.

Wij zijn een moderne elektronicawinkel met o.a. een vestiging in Dokkum (985 m2). In onze winkels vind je o.a.:  
  1. Witgoed (wasmachines, wasdrogers, koelkasten, vriezers, fornuizen, vaatwassers, kookplaten, wasemkappen en inbouwapparatuur).  
  2. Klein huishoudelijk (stofzuigers, koffiezetapparaten, waterkokers, magnetrons, mixers en dergelijke).  
  3. Bruingoed (televisies, stereoapparatuur - waaronder Sonos en toebehoren).  
  4. Grijsgoed (computers, laptops, tablets en toebehoren).   
  5. Infraroodverwarming.  
  6. Zorgmiddelen (rollators, krukken, scootmobiels en aanverwante artikelen).  

Wij hebben een eigen Technische Dienst voor zowel witgoed, bruingoed als grijsgoed. Onze IT-specialist kan eventueel gegevens overzetten van de oude naar de nieuwe laptop, tablet of smartphone.  

Ook het inbouwen van keukenapparatuur wordt door ons verzorgd, alsmede het plaatsen van de nieuwe Quooker en de installatie van infraroodpanelen op bestaande stroompunten.  

Voor witgoed zijn wij o.a. dealer van de volgende merken: Miele, AEG, Bosch, Siemens, Atag, Etna, Pelgrim, Schulthess, Asko, Beko, Samsung, Inventum, LG, Sharp, Hisense, Zanussi, Liebherr, Grundig en SB.  

Voor bruingoed zijn wij o.a. dealer van LG, Samsung, Panasonic, Sony, Hisense, Philips, Nokia, Sonos, Denon, Marantz, Keff en Piega.  

Verder zijn we geautoriseerd dealer van Quooker (kokend water uit de kraan) en Jura (topmerk voor volautomatische koffiemachines).
 
Op het gebied van kleine onderdelen en stofzuigerzakken zijn wij dealer van Easy Fix. Ook vind je bij ons een ruime keuze aan oplaadsnoeren en printercartridges.  

Tip: achter de koelkasten in onze winkel is het de moeite waard een prachtige foto van ca. 32 meter breed te bekijken van de binnenstad van Dokkum met daarop o.a. het keerpunt van de Elfstedentocht.