Winkel

De Beddenkamer

Terug naar overzicht
image

“De prijskwaliteitverhouding moet goed zijn, dat staat bij mij voorop”  

Bart van Bezooijen is in juli 2014 aan de Zuiderschans 1E te Dokkum van start gegaan met zijn onderneming De BeddenKamer. Van Bezooijen was eerder al jarenlang werkzaam in de beddenbranche en heeft daar veel ervaring opgedaan.
 
“Ik geloof in een goed en degelijk product voor een betaalbare prijs. Daarnaast is een goed advies zeer belangrijk. Passie voor goed slapen en daaropvolgend een goede keuze voor het matras. Om tot dit goede advies te komen, vind ik het heel belangrijk dat u als klant gehoord wordt. Ik houd er zelf van om goed uitgerust wakker te worden. Hier krijg ik nieuwe energie van, wat maakt dat ik de dag met een lach tegemoet ga. En dat gun ik iedereen!"  
 
De BeddenKamer onderscheidt zich van vergelijkbare bedrijven omdat De BeddenKamer vindt dat boxsprings en bedden in het algemeen niet duur hoeven te zijn. Het mag wel een investering zijn, immers u ligt gemiddeld 8 uur per nacht op bed. Een derde van uw leven! Een goed bed is een goede investering in uzelf!
 
Onze producten
De BeddenKamer heeft bedden en boxsprings in verschillende prijsklassen, voor elk budget een bed! Voor ouderen zijn er mooie seniorenbedden, eventueel hoog-laag-bedden met verstelbare bodem en een degelijk matras. Het assortiment omvat verder matrassen, lattenbodems, kussens, dekbedden, dekbedovertrekken en meer. Kortom: een uitgebreide collectie producten verwant aan de slaapmarkt. De BeddenKamer kan bovendien matrassen in alle soorten en maten leveren, ook in afwijkende maten voor caravans en boten.

Uitgerust wakker worden