Dienstverlening

Buurtzorg Dokkum Zuid

Terug naar overzicht
image

Wijkverpleging aan huis in de zuidkant van Dokkum.

Wij zijn Buurtzorg-team Dokkum Zuid en we leveren wijkverpleging aan huis. Het team bestaat uit 10 vaste medewerkers, een aantal oproepkrachten en meestal een stagiaire. Onze doelgroepen zijn mensen die ernstig ziek zijn, zorg nodig hebben na een ziekenhuisopname of mensen die met hun lichamelijke beperkingen nog zelfstandig thuis willen blijven wonen. Hierbij wordt samen met de cliënt en zijn of haar omgeving gekeken naar wat voor zorg nodig is. 
  
Wij zijn een zelfsturend team, wat betekent dat we alles met het hele team bespreken en beslissen. Ons werkgebied is de zuidkant van Dokkum, maar we werken ook wel eens in het gebied van de andere Buurtzorg-teams in Dokkum. 

Ons kantoor is gevestigd op de Zuiderschans 10B in het groene Univé-gebouw. We zijn veel in de wijk te vinden en hebben hierdoor geen vaste diensten op kantoor. Meestal zijn we na onze ochtendroute tussen 11:00-12:00 te vinden op het kantoor. Daarnaast zijn we 24 uur per dag telefonisch bereikbaar en lezen we regelmatig de mail. Bij vragen mag u altijd contact met ons opnemen of langskomen op het kantoor.