Autobedrijf

Auto Leegstra Dokkum

Terug naar overzicht
image

Auto Leegstra Dokkum is een full-service autobedrijf dat een totaalpakket aanbiedt voor uw auto.

We hebben ruim 30 jaar ervaring en u bent bij ons aan het juiste adres voor zowel verkoop als onderhoud en reparatie van alle type auto’s en campers. Wist u dat we ook een ruim aanbod van occasions hebben met een diversiteit aan merken, modellen, uitvoeringen en prijscategorieën? 

Daarnaast verzorgen we onderhoud, APK, reparaties, banden en aircoservice voor elk merk. Met moderne uitleesapparatuur kunnen we vrijwel alle storingen lokaliseren en repareren. Ook schadeherstel en de levering en montage van trekhaken zijn voor ons geen probleem.   

Onze werkplaats bevat de modernste apparatuur op het gebied van auto-elektronica. In combinatie met de kennis en ervaring van onze monteurs is het probleem aan uw auto snel en vakkundig verholpen. Heeft uw auto onderhoud nodig, maar wilt u wel mobiel blijven? Dan regelen wij altijd vervangend vervoer. 

Auto Leegstra Dokkum streeft naar de verkoop van correcte auto’s met de juiste (onderhouds)historie. Onze prijzen zijn concurrerend en inruil is mogelijk. De koffie staat altijd klaar, dus kom gerust eens langs! 

Partner in mobiliteit